I god tid

Det er en rigtig god forretning at være i god tid, hvis man vil sikre sig billet til Palsgaard Sommerspils udgave af musicalen “Annie”, som spilles i Palsgaard Slotspark fra 27. juli til og med 6. august 2017.

Køb dine billetter i god tid.

Ved køb af mindst 10 billetter er der yderligere rabat – en vældig god ide til en firmafest, en familietur eller en alternativ vejfest, synes vi selv.

Pris incl. gebyr:

Enkeltbillet 225,-
Gruppebillet min. 10 personer 210,-
Børnebillet 3-11 år 120,-
Picnic 160,-

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde et helaftens-arrangement, hvor der inden forestillingen serveres en picnic-platte, vin, fadøl og vand. I pausen er der også mulighed for kaffe og kage.

Picnicplatten leveres af Hyrup Kro og købes sammen med billetten hos Billetlugen.

Læs om picnicplatten her.

De, der kommer først, kan reservere plads i spiseteltet.
Skriv til picnic@palsgaardsommerspil.dk for at reservere.

Sådan køber du billetter til dit selskab:

10 eller flere personer udløser grupperabat.
Hvis du køber dem online hos Billetlugen, kan systemet kun placere dem på én række, hvorimod Billetlugens personale i Billettelefonen er behjælpelig med at placere jer, som I foretrækker det.

BILLETLUGEN.DK

 70 263 267

Læs mere om Billetsalget her.

Vi håber du vil overveje ideen og sprede budskabet.
Til gengæld garanterer vi for en forrygende oplevelse i slotsparken i selskab med frække forældreløse Annie, hendes hund og hendes børnehjemsveninder, den fordrukne og tyranniske børnehjemsleder Miss Hannigan, den excentriske rigmand Oliver Warbucks, den daværende præsident Roosewelt og mange flere, alle hjemmehørende i 30’ernes New York.