I god tid

Det er en rigtig god forretning at være i god tid, hvis man vil sikre sig billet til Palsgaard Sommerspils udgave af musicalen “Hairspray”, som spilles i Palsgaard Slotspark fra 26. juli til og med 5. august 2018.

Køb dine billetter i god tid.

Ved køb af mindst 10 billetter er der yderligere rabat – en vældig god ide til en firmafest, en familietur eller en alternativ vejfest, synes vi selv.

Billetpriser Hairspray 2018

 Pris incl. gebyr:
Enkeltbillet

225,-

Gruppebillet min. 10 personer

210,-

Børnebillet 3-11 år

120,-

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde et helaftens-arrangement, hvor der inden forestillingen serveres picnic, vin, fadøl og vand. I pausen er der også mulighed for kaffe og kage.

Picnic leveres af Ølsted Sognegaard og købes sammen med billetten hos Billetlugen.

Læs om picnic her.

De, der kommer først, kan reservere plads i spiseteltet.
Skriv til picnic@palsgaardsommerspil.dk for at reservere.

Sådan køber du billetter til dit selskab:

10 eller flere personer udløser grupperabat.
Hvis du køber dem online hos Billetlugen, kan systemet kun placere dem på én række, hvorimod Billetlugens personale i Billettelefonen er behjælpelig med at placere jer, som I foretrækker det.

BILLETLUGEN.DK

 70 263 267

Læs mere om Billetsalget her.

Vi håber du vil overveje ideen og sprede budskabet.
Til gengæld garanterer vi for en forrygende oplevelse i slotsparken i selskab med den buttede high school-pige Tracy, der drømmer om at komme med i Corny Collins’ totalt populære tv-dansekonkurrence for meget pæne, meget hvide unge. Hun bliver venner med en flok sorte, som er henvist til danseshowet en enkelt gang om måneden, da der er en speciel ”negerdag”. Og midt i det amerikanske raceoprørs bevægede dage er det så, at Tracy udbryder: ”Jeg synes bare, det er tåbeligt, vi ikke kan danse sammen allesammen”.