Instruktør: Jens Frausing

Jens er begyndt at præsentere sig selv som ”En der laver Teater” for når han skal beskrive hvad han beskæftiger sig med, er der mange forskellige afdelinger af en teater produktion der skal medtages. Han har instrueret et utal af musicals bl.a. Atlantis, The Sound of Music, Hair, Skatteøen, Jesus Christ Superstar, Tick, Tick Boom, AIDA, Les Misérables og Miss Saigon og fornylig Danmarks premieren på musical komedien ”9 til 5” for Snoghøj højskole.

Jens har været tilknyttet Palsgård sommerspil som instruktør fra 2001 til 2012 og vender nu tilbage i instruktør rollen.

I de sidste 4 år har Jens i tæt samarbejde med Anders D. Jensen været scenograf for Fredericia Teater.  Det er blevet til et utal af scenografier. Bl.a.  den Reumert nominerede musical ”AVENUE Q” ,”The Last Five Years, “Young Frankenstein”, “Esaura” , ”The Drowsy Chaperone” samt Disneys ”Aladdin” og ”Den lille Havfrue”, begge spillet både i Operaen i Kbh. samt på Fredericia Teater. I den periode har de også været leder af teaterets scenografiværksted.

Til efteråret skal Jens til Musical Silkeborg og være forestillingsleder på ”An Officer and a Gentleman” samt instruere ”The Sound of Music” for Vejle Musical Teater.  Jens er også at finde i instruktørstolen på Palsgaard Sommerspil næste år.

Jens er født og opvokset i Hjerting ved Esbjerg og har i de sidste 13 år boet i Horsens.

Scenograf: Anders D. Jensen

Kapelmester: Rasmus Steenberg

Sanginstruktør: Johnny Jørgensen

Er en af de store stemmer i danske musicalkredse. Debuterede som præsten Koptos og sang ”Morgen på Atlantis” ved uropførelsen af Atlantis i 1993. Har spillet den russiske skakstormester Anatoly i Chess i Herning Kongrescenter i 2009. Er sanglærer på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og vokal coach – sanginstruktør – på musicals, siden 2008 på Nyborg Voldspil, men også på en række professionelle opsætninger på Østre Gasværk og Gladsaxe Teater. Har også været noget ved popmusikken – bl. a. som to gange solist ved Dansk Melodi Grand Prix og som korsanger for navne som Sanne Salomonsen, Søs Fenger, Thomas Helmig, Lars Hug, Stig Rossen, Tommy Körberg og Elaine Paige. Det er 2. år Johnny er sanginstruktør på Palsgaard.

Koreograf: Jacob Philip Andersen

Uddannet fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia i 2013, bor i Horsens, og arbejder til dagligt i Matas. På Palsgaard fra Atlantis (2003) til Grease (2010), da han var T-birden Doody. På Fredericia Teater med i De 3 musketerer, Young Frankenstein, Showcase og Disney’s Den lille havfrue som Havheksens onde håndlanger Skidtslam. Siden med i La Cage Aux Folles (2013) og My Fair Lady (2015) på Århus Teater.