Jens Frausing
Instruktør/ Scenograf

Gennem de sidste 25 år har Jens instrueret et utal af musicals, bl.a. ”Atlantis”, ”The Sound of Music”, ”HAIR”, ”Skatteøen”, ”Jesus Christ Superstar”, ”Tick, Tick Boom”, ”AIDA”, ”Les Misérables”, ”Miss Saigon” og ”Chess” og sidst ”Sommer i Tyrol” for Vejle Musikteater/Vejle Musical Teater.

Jens har været tilknyttet Palsgaard Sommerspil som instruktør fra 2001 til 2012 og vendte tilbage i 2016 med instruktionen af ”Chess” og sidste års Hairspray.

Som scenograf er det blevet til et utal af scenografier, bl.a. den Reumert nominerede musical ”AVENUE Q”, ”The Last Five Years”, “Young Frankenstein”, “Esaura”, ”The Drowsy Chaperone” samt Disneys ”Aladdin” og ” Den lille Havfrue”, alle for Fredericia Teater. Siden har Jens også scenograferet ”Skatteøen”, ”Sound of Music”, ”My Fair Lady” samt Esbjerg Revyen 2017 og 2018

I foråret skal Jens til Herning og instruere ”EVITA” for MCH Musical, inden den står på ”RENT” for Palsgaard Sommerspil.

Jacob Philip Andersen
Koreograf

Var på scenen i Palsgaard Slotspark i alle forestillinger fra ”Atlantis” (2003) til ”Grease” (2010), da han var T-birden Doody.

Uddannet fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia i 2013,

Har på Fredericia Teater været med i ”De 3 musketerer”, ”Young Frankenstein”, ”Showcase” og Disney’s ”Den lille havfrue” som Havheksens onde håndlanger Skidtslam.

Siden med i ”La Cage Aux Folles” (2013) og ”My Fair Lady” (2015) på Århus Teater.

Var i 2016 på scenen som The Arbiter i Palsgaard Sommerspils version af ”Chess” og har været koreograf på Palsgaard Sommerspils opsætning af ”Annie” og ”Hairspray”, og på Vejle Musical Teaters opsætning af ”My Fair Lady” og ”Sommer i Tyrol”

Bor i Horsens, og arbejder til dagligt i Matas BytorvHorsens og underviser i dans på Komediehuset i Horsens.

Instagram – Jacoband91

Rasmus Steenberg
Kapelmester

Blev i 2010 kandidat fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Er uddannet musikleder med speciale i Klassisk Ensembleledelse og Rytmisk Korledelse. Og med rytmisk klaver som hovedinstrument.
Har siden 2009 været ansat ved Den Jyske Sangskole som klaverunderviser, repetitør, hørelærer og musikkonsulent. Har i de seneste år nyoversat en række musicals: ”Chess”, ”Cats”, ”Fame”, ”Shrek” og ”Les Misérables”  samt RENT for Palsgaard Sommerspil.
Arbejder som pianist i bl.a. Heidie Clemens Jazztrio, Volf Band og Gospel D’Light.
Var i 2010 både komponist og musiker ved Teatret Møllens Reumert-nominerede ”Claras krig”.
Har siden 2006 været kapelmester ved MCH Herning Kongrescenter, og i perioden 2012-2015 kapelmester på Nyborg Voldspil.
Bor i Herning, er gift med Lone og far til fire drenge.