Instruktør: Jens Frausing

Har instrueret bl.a. ”Atlantis”, ”The Sound of Music”, ”Hair”, ”Skatteøen”, ”Jesus Christ Superstar”, ”Tick, Tick Boom”, ”Tordenskiold”, ”AIDA”, ”Les Misérables”, ”Miss Saigon” og Danmarkspremieren på musicalkomedien ”9 til 5” for Snoghøj højskole.

Var instruktør på Palsgård Sommerspil fra 2001 til 2012 og vendte tilbage i 2016 som instruktør af ”Chess”. Har siden da instrueret ”The Sound of Music” i Vejle.

Havde i en årrække indtil 2016 et tæt samarbejde med Anders D. Jensen som scenograf for Fredericia Teater, bl. a. med den Reumert nominerede musical ”AVENUE Q”, ”The Last Five Years, “Young Frankenstein”, “Esaura”, ”The Drowsy Chaperone” samt Disneys ”Aladdin” og ”Den lille Havfrue”.

Født og opvokset i Hjerting ved Esbjerg, men har i de seneste 14 år boet i Horsens.

Koreograf: Jacob Philip Andersen

Uddannet fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia i 2013, bor i Horsens, og arbejder til dagligt i Matas.

Var på scenen i Palsgaard Slotspark i alle forestillinger fra ”Atlantis” (2003) til ”Grease” (2010), da han var T-birden Doody.

Har på Fredericia Teater været med i ”De 3 musketerer”, ”Young Frankenstein”, ”Showcase” og Disney’s ”Den lille havfrue” som Havheksens onde håndlanger Skidtslam.

Siden med i ”La Cage Aux Folles” (2013) og ”My Fair Lady” (2015) på Århus Teater.

Var i 2016 på scenen som The Arbiter i Palsgaard Sommerspils version af ”Chess”.

Kapelmester: Rasmus Steenberg

Blev i 2010 kandidat fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Er uddannet musikleder med speciale i Klassisk Ensembleledelse og Rytmisk Korledelse. Og med rytmisk klaver som hovedinstrument.

Har siden 2009 været ansat ved Den Jyske Sangskole som klaverunderviser, repetitør, hørelærer og musikkonsulent. Har i de seneste år nyoversat en række musicals: ”Chess”, ”Cats”, ”Fame”, ”Shrek” og ”Les Misérables”.

Arbejder som pianist i bl.a. Heidie Clemens Jazztrio, Volf Band og Gospel D’Light.

Var i 2010 både komponist og musiker ved Teatret Møllens Reumert-nominerede ”Claras krig”.

Har siden 2006 været kapelmester ved MCH Herning Kongrescenter, og i perioden 2012-2015 kapelmester på Nyborg Voldspil.
Bor i Herning, er gift med Lone og far til fire drenge.