Jens Frausing
Instruktør

Gennem de sidste 25 år har Jens instrueret et utal af musicals, bl.a. ”Atlantis”, ”The Sound of Music”, ”HAIR”, ”Skatteøen”, ”Jesus Christ Superstar”, ”Tick, Tick Boom”, ”AIDA”, ”Les Misérables”, ”Miss Saigon” og ”Chess” og sidst ”EVITA” for MCH Musical i Herning.

Jens har været tilknyttet Palsgaard Sommerspil som instruktør fra 2001 til 2012 og vendte tilbage i 2016 med instruktionen af ”Chess” og sidste års RENT.

Som scenograf er det blevet til et utal af scenografier, bl.a. den Reumert nominerede musical ”AVENUE Q”, ”The Last Five Years”, “Young Frankenstein”, “Esaura”, ”The Drowsy Chaperone” samt Disneys ”Aladdin” og ” Den lille Havfrue”, alle for Fredericia Teater. Siden har Jens også scenograferet ”Skatteøen”, ”Sound of Music”, ”My Fair Lady” samt Esbjerg Revyen 2018 og 2019

I foråret skal Jens til Herning og instruere ”9 to 5 the Musical” for MCH Musical, inden den står på ”Troldmanden fra Oz” for Palsgaard Sommerspil.

Jacob Philip Andersen
Koreograf

Jacob er uddannet fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia i 2013.
Var på scenen i Palsgaard Slotspark i alle forestillinger fra ”Atlantis” (2003) til ”Grease” (2010), da han var T-birden Doody.
Har på Fredericia Teater været med i ”De 3 musketerer”, ”Young Frankenstein”, ”Showcase” og Disney’s ”Den lille havfrue” som Havheksens onde håndlanger Skidtslam.
Siden med i ”La Cage Aux Folles” (2013) og ”My Fair Lady” (2015) på Århus Teater.
Var i 2016 på scenen som The Arbiter i Palsgaard Sommerspils version af ”Chess” og har været koreograf på Palsgaard Sommerspils opsætning af ”Annie” og ”Hairspray”, og på Vejle Musical Teaters opsætning af ”My Fair Lady” og ”Sommer i Tyrol”
Bor i Horsens, og arbejder til dagligt i Matas BytorvHorsens og underviser i dans på Komediehuset i Horsens.

Instagram – Jacoband91

Mathias Myrthue Justesen
Kapelmester

Det er kun Mathias’s anden produktion på Palsgaard; han debuterede sidste år på scenen i opsætningen af RENT i rollen som den karismatiske og livsglade Collins, men skal i år være en del af det kreative hold som produktionens kapelmester og repetitør.

Uddannet fra Aarhus Universitet i 2014 med en kandidat i Musikvidenskab med speciale i filmkoncerter og en bachelor i Dramaturgi.

Selvom det er Mathias’s første år på Palsgaard som kapelmester, har han styret orkestre i mange forskellige sammenhænge, bl.a. som kapelmester på produktioner på Viborg Teater, senest opsætningen af RENT på Viborg Teater i efteråret 2019, hvor han ligeledes var produktionsleder.

Til daglig underviser Mathias på Scenekunstneriske Grundkursus (SGK) på Kulturskolen i Viborg, og er ligeledes producent og koordinator for Danmarks Underholdningsorkester og MidtVestjysk Ungdomssymfoniorkester, samt korproducent for Musikhuset Aarhus’s filmkoncerter.

Pernille Ekstrand
Scenograf

Pernille er efter 4 år i København vendt tilbage til Jylland og arbejder til dagligt på Fredericia Teater som rekvisitør. Hun er opvokset på Nordfyn, hvor hun også har sine teaterrødder fra Nordfynsspillene og Nyborg Voldspil.

Pernille er uddannet teatertekniker (2016) og har en bachelor i Scenekunstnerisk Produktion fra Den Danske Scenekunstskole i København (2019)

Som rekvisitør og scenebygger har hun blandt andet arbejdet på Fredericia Teater, Nørrebro Teater, Hamlet scenen, Glassalen i Tivoli og Jysk Musikteater.

Som scenograf har hun lavet et utal af scenografier i årenes løb. Både på store udendørsscener, senest “Cats” på Nordfyn, og mindre indendørs forestillinger på Elite Teater i Odense, Nyborg Voldspil, Herregårds spillene og Andreas Bos comedy-show Fifti-Fifti.

Det er Pernilles andet år som scenograf for Palsgaard Sommerspil, sidst var Hairspray i 2018.

Johnny Jørgensen
Sanginstruktør

Det er Johnnys femte år som sanginstruktør på Palsgaard. Johnny er en af de store stemmer på den danske musicalscene. Han debuterede som præsten Koptos og sang ”Morgen på Atlantis” ved uropførelsen af Atlantis på Bellevue Teatret i 1993 og året efter på Østre Gasværk. Siden har han arbejdet professionelt som sanger og sanglærer og er kendt fra bl.a. Dansk Melodi Grand Prix, Selvsving på DR og som korsanger for navne som Sanne  Salomonsen, Søs Fenger, Thomas Helmig, Stig Rossen, Tommy Körberg og Elaine Paige. Arbejder til daglig som sanglærer på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og er desuden fast tilknyttet Tivoli som sanginstruktør.