Jens Frausing
Instruktør

Gennem de sidste 25 år har Jens instrueret et utal af musicals, bl.a. ”Atlantis”, ”The Sound of Music”, ”HAIR”, ”Skatteøen”, ”Jesus Christ Superstar”, ”Tick, Tick Boom”, ”AIDA”, ”Les Misérables”, ”Miss Saigon” og ”Chess” samt ”EVITA”, ”9 to 5 the musical” og den anmelderroste ”We Will Rock You” for MCH Musical i Herning.

Jens har været tilknyttet Palsgaard Sommerspil som instruktør fra 2001 til 2012 og vendte tilbage i 2016 med instruktionen af ”Chess” og senest sidste års ”Spillemand på en tagryg”.

Som scenograf er det blevet til et utal af scenografier, bl.a. den Reumert nominerede musical ”AVENUE Q”, ”The Last Five Years”, “Young Frankenstein”, “Esaura”, ”The Drowsy Chaperone” samt Disneys ”Aladdin” og ” Den lille Havfrue”, alle for Fredericia Teater. Siden har Jens også scenograferet ”Skatteøen”, ”Sound of Music”, ”My Fair Lady” og Esbjerg Revyen de sidste 5 år. De sidste 2 år har Jens scenograferet Varde Sommerspils udgaver af ”Jesus Christ Superstar” og ”De 3 Musketerer”

Efter ”GHOST” står den bl.a. på scenografi til Jysk Musikteaters ”Jesus Christ Superstar” og så skal Jens også instruere MCH Musicals Hernings nye udgave af Kim Larsens ”MIDT OM NATTEN”

Jacob Philip Andersen
Koreograf

Jacob er uddannet fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia i 2013.
Var på scenen i Palsgaard Slotspark i alle forestillinger fra ”Atlantis” (2003) til ”Grease” (2010), da han var T-birden Doody.

Har på Fredericia Teater været med i ”De 3 musketerer”, ”Young Frankenstein”, ”Legally Blonde”,”Smokey Joe’s cafe” og Disney’s ”Den lille havfrue” som Havheksens onde håndlanger Skidtslam. Siden med i ”La Cage Aux Folles” (2013) og ”My Fair Lady” (2015) på Århus Teater.

Var i 2016 på scenen som The Arbiter i Palsgaard Sommerspils version af ”Chess” og har været koreograf på Palsgaard Sommerspils ”Annie”, ”Hairspray”, “Rent”, “Lyden af sommerspil”, “Troldmanden fra Oz” og ”Spillemand på en tagryg” samt på Vejle Musical Teaters ”My Fair Lady” og ”Sommer i Tyrol”.
I 2023 medvirkede Jacob også i familieserien ”Felix og Åmanden” på Yousee som Åmanden samt havde sin debut som koreograf på MCH Herning’s version af ”We Will Rock You”, hvor han vender tilbage i 2014 med forestillingen “MIDT OM NATTEN”

Jacob gæsteunderviser også på diverse musical uddannelser, her bl.a. Horsens Musical Teater og Århus Musical Teater.

Følg Jacob på instagram jacob_philip_a.

Casper Helding Facius
Kapelmester

Tog i 2008 en bachelorgrad i klassisk slagtøj på Det Fynske Musikkonservatorium. Fire år senere blev det til en kandidatgrad som musikperformer med klassisk slagtøj som hovedfag fra Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole. Fortsatte som solistklassestuderende på konservatorium, stadig med slagtøj som hovedfag.

Har været slagtøjsspiller i stort set alle danske prof. symfoniorkestre og musikkorps. Har desuden været slagtøjsspiller på Fredericia Teater i ”De 3 musketerer”, ”Aladdin”, ”Young Frankenstein”, ”Den lille havfrue”, ”Klokkeren fra Notre Dame”, ”Problemet med Douglas”, ”Prinsen af Egypten”, ”Tarzan” og ”Urinetown”.

Som kapelmester har jeg været assisterende kapelmester på Den lille havfrue og i dette forår kapelmester på Murder Ballad – begge forestillinger ligeledes på Fredericia Musical Teater (som det hedder nu).

På Palsgaard har jeg været kapelmester på ”Chess” (2016), ”Spillemand på en tagryg” (2022) og i år – ”Ghost” (2023).

Derudover byder 2023 på ”Evita” på Århus Teater samt ”Charles Tante” på Fredericia Musicalteater.

Pernille Ekstrand
Scenograf

Pernille er uddannet teatertekniker (2016) og har en bachelor i Scenekunstnerisk Produktion fra Den Danske Scenekunstskole i København (2019)

Pernille arbejder til dagligt på Odense Teater som produktionsleder. Hun bor i Nyborg, men er opvokset på Nordfyn, hvor hun også har sine teaterrødder fra Nordfynsspillene og mange af de øvrige fynske amatørscener.

Som rekvisitør og scenebygger har hun blandt andet arbejdet på Fredericia Teater, Nørrebro Teater og Jysk Musikteater. Senest på ”The Bodyguard- the musical” og Nykøbing Falster Revyen.

Som scenograf har hun lavet et utal af scenografier i årenes løb. Både på store udendørs scener og mindre indendørs forestillinger. Det er Pernilles fjerde år som scenograf for Palsgaard Sommerspil, sidst var ”Spillemand på en Tagryg” 2022, ”Troldmanden fra Oz” i 2021 & ”Hairspray” i 2018

Pernille har for andet år i træk vundet prisen for ”bedste scenografi” ved forenede fynske teaterforeningers – Musical Awards. I år for forestillingen ”Skammerens datter”.

Til sommer skal Pernille også lave scenografi til “Young Frankenstein” på Nordfyn, inden turen går til Palsgaard og ”GHOST- the musical”.

Maria Skuladottir
Vocal Coach

Maria er uddannet Sangcoach og Voice Coach v. Voice Coach Academy v/Klaus Møller. Derudover er hun uddannet Musicalperformer på Den Danske Scenekunstskole, Musical i Fredericia og har de sidste mange år været en stor del af den danske musicalscene, bl.a. i roller som Kala i Tarzan og Fraülein Kaeseschweiss i Ole Lukøje, som Maria blev Reumert-nomineret for

Udover at være Vocal Coach, skal Maria også indstudere musikken med solister og ensemblet.

Maria siger selv; “Jeg glæder mig til at møde og arbejde sammen med alle de stærke kræfter, der år efter år skaber et brag af en sommerforestilling i den smukke slotspark ved Palsgaard. Det er magisk, at lysten til teater kan samle så mange forskellige mennesker i det rige foreningsliv, som hvert år blomstrer ved Palsgaard Sommerspil. Det glæder jeg mig til at være en det af!”

Foto: Gio Staiano