Jens Frausing
Instruktør

Gennem de sidste 25 år har Jens instrueret et utal af musicals, bl.a. ”Atlantis”, ”The Sound of Music”, ”HAIR”, ”Skatteøen”, ”Jesus Christ Superstar”, ”Tick, Tick Boom”, ”AIDA”, ”Les Misérables”, ”Miss Saigon” og ”Chess” samt ”EVITA” og ”9 to 5 the musical” for MCH Musical i Herning.

Jens har været tilknyttet Palsgaard Sommerspil som instruktør fra 2001 til 2012 og vendte tilbage i 2016 med instruktionen af ”Chess” og sidste års ”Troldmanden fra Oz”.

Som scenograf er det blevet til et utal af scenografier, bl.a. den Reumert nominerede musical ”AVENUE Q”, ”The Last Five Years”, “Young Frankenstein”, “Esaura”, ”The Drowsy Chaperone” samt Disneys ”Aladdin” og ” Den lille Havfrue”, alle for Fredericia Teater. Siden har Jens også scenograferet ”Skatteøen”, ”Sound of Music”, ”My Fair Lady” samt Esbjerg Revyen de sidste 5 år

Efter ”Spillemand på en tagryg” står den bl.a. på en ny skrevet forestilling ”VARDE BRÆNDER”, som er et bestillingsværk af Varde Kommune i forbindelse med deres middelalder festival, samt scenografi til Jysk Musikteaters opsætning af ”My Fair Lady”.

Jacob Philip Andersen
Koreograf

Jacob er uddannet fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia i 2013.
Var på scenen i Palsgaard Slotspark i alle forestillinger fra ”Atlantis” (2003) til ”Grease” (2010), da han var T-birden Doody.
Har på Fredericia Teater været med i ”De 3 musketerer”, ”Young Frankenstein”, ”Legally Blonde”,”Smokey Joe’s cafe” og Disney’s ”Den lille havfrue” som Havheksens onde håndlanger Skidtslam.
Siden med i ”La Cage Aux Folles” (2013) og ”My Fair Lady” (2015) på Århus Teater.
Var i 2016 på scenen som The Arbiter i Palsgaard Sommerspils version af ”Chess” og har været koreograf på Palsgaard Sommerspils opsætning af ”Annie”, ”Hairspray”, “Rent”, “Lyden af sommerspil” og “Troldmanden fra Oz” samt på Vejle Musical Teaters opsætning af ”My Fair Lady” og ”Sommer i Tyrol”.

I 2023 skal Jacob være koreograf på MCH opsætning af Queen musicalen “We will rock you”.

Jacob underviser desuden på diverse musical uddannelser, her bl.a. Horsens Musical Teater og Århus Musical Teater.

– Følg Jacob på Instagram – jacob_philip_a

Casper Helding Facius
Kapelmester

Tog i 2008 en bachelorgrad i klassisk slagtøj på Det Fynske Musikkonservatorium. Fire år senere blev det til en kandidatgrad som musikperformer med klassisk slagtøj som hovedfag fra Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole. Fortsatte som solistklassestuderende på konservatorium, stadig med slagtøj som hovedfag.

Har været slagtøjsspiller i stort set alle danske prof. symfoniorkestre og musikkorps. Har desuden været slagtøjsspiller på Fredericia Teater i følgende forestillinger: De 3 musketerer, Aladdin, Young Frankenstein, Den lille havfrue, Klokkeren fra Notre Dame, Problemet med Douglas, Prinsen af Egypten, Tarzan og Urinetown.

Som kapelmester har jeg været assisterende kapelmester på Den lille havfrue og i dette forår kapelmester på Murder Ballad – begge forestillinger ligeledes på Fredericia Musical Teater (som det hedder nu).

Men vigtigst af alt 😜😉 – kapelmester på Chess på Palsgaard Sommerspil i 2016 og nu glæder jeg mig til at vende tilbage.

Pernille Ekstrand
Scenograf

Pernille er uddannet teatertekniker (2016) og har en bachelor i Scenekunstnerisk Produktion fra Den Danske Scenekunstskole i København (2019)

 

Pernille arbejder til dagligt på Odense Teater som produktions- og planlægningsmedarbejder.  Hun er opvokset på Nordfyn, hvor hun også har sine teaterrødder fra Nordfynsspillene og Nyborg Voldspil.

Som rekvisitør og scenebygger har hun blandt andet arbejdet på Fredericia Teater, Nørrebro Teater og Jysk Musikteater. Senest på ”The Bodyguard- the musical” og Nykøbing Falster Revyen. 

Som scenograf har hun lavet et utal af scenografier i årenes løb. Både på store udendørs scener og mindre indendørs forestillinger på Elite Teater i Odense, Nyborg Voldspil, Herregårds spillene og Andreas Bos comedy-show Fifti-Fifti.

Til sommer skal Pernille også lave scenografi til “Skammerens Datter” på Nordfyn inden turen går til Palsgaard og ”Spillemand på en tagryg”.

Det er Pernilles tredje år som scenograf for Palsgaard Sommerspil, sidst var Troldmanden fra Oz i 2021 & Hairspray i 2018.