Festlig, pompøs og humoristisk

Ordene kommer fra Karin R. Misser, formand for Palsgaard Sommerspil, når hun skal beskrive næste års forestilling på Danmarks Smukkeste Friluftsscene. En forestilling, hvor børnene genindtager scenen, som de senest gjorde det i stort tal, da Palsgaard Sommerspil i 2005 havde sin allerstørste publikum-succes med ”The Sound of Music”.

Historien om Annie

Lille Annie blev som spæd efterladt på dørtrinnet til et børnehjem, som bestyres af den fordrukne og tyranniske plattenslager Miss Hannigan. Nu er Annie blevet ni år, og hun vil ud i verden og finde sine rigtige forældre. Med hjælp fra sine seks veninder på børnehjemmet lykkes det hende at stikke af, og sammen med hunden Sandy, som hun møder på sin vej, må hun gå så gruelig meget igennem, før hun endelig kan falde til ro i hjemmet hos mangemilliardæren Oliver “Daddy” Warbucks og hans sekretær Grace Farrel.

(fortsat)

De vil hjælpe Annie med at finde hendes forældre, men Miss Hannigans kriminelle bror Rooster og hans veninde Lily sætter alle slags intriger i gang for at få dusøren, som Warbucks udlover, hvis Annies forældre melder sig. Men det viser sig, at der bag milliardærens og sekretærens kølige ydre banker varme hjerter. På scener verden over har den lille, forældreløse Annie og hendes trofaste gadekryds af en hund siden vundet millioner af hjerter.