En enig bestyrelse for Palsgaard Sommerspil har valgt at fortsætte forberedelserne til sommerens musical. 

På trods af corona’en skal der spilles ’Troldmanden fra Oz’ på Danmarks smukkeste friluftsscene 29. juli til 8. august.

Palsgaard Sommerspils bestyrelse og den kreative ledelse har nemlig valgt ikke at give efter for corona’en, selvom den uden tvivl gør det sværere.

– Det er i tider som disse, at man som forening skal stå sammen. Både vi som forening og vores publikum har brug for noget at se frem til, og derfor har vi også valgt at fortsætte, siger formand, Thrine Nørgaard.

Myndighederne lover, at alle, der ønsker det, kan være færdigvaccineret 4. juli, og derfor tror Palsgaard Sommerspil stadig på, at det vil være muligt at spille teater i Palsgaard Slotspark i et eller andet omfang. 

Coronarestriktionerne betyder dog, at de frivillige lige nu ikke kan mødes i de forskellige grupper og arbejde med eksempelvis kostumer, og det giver udfordringer.

– Vi har en masse kostumer, der skal syes. Syerskerne kan selvfølgelig sidde derhjemme og sy, men det er jo ikke derfor, man er med i en forening. Det er fordi, man godt kan lide fællesskabet. Vi har en opbygget iver efter at komme i gang igen og samles om det, vi alle holder af – nemlig at producere musicals i høj kvalitet, som vi er kendt for i hele området, siger Thrine Nørgaard.

Bestyrelsen følger hele tiden sundhedsmyndighedernes seneste udmeldinger og vurderer løbende, om der er grund til at tilpasse forventningerne til årets forestilling. Det er vigtigt for foreningen at passe på medlemmerne, og derfor vil sundheden og sikkerheden for både medlemmer og publikum til enhver tid blive vægtet højest.