Her er Annie og hendes hund


Palsgaard Sommerspil har rollelisten klar til næste års musical

Maria Brøchner spiller titel- og hovedrollen, når Palsgaard Sommerspil sætter
den swingende Broadway-musical ”Annie” op på Danmarks Smukkeste Friluftsscene fra 27. juli til 6. august 2017.

Trods sine kun 11 år har hun en del erfaring på scenen. I år har hun spillet
Margaret i ”Fornuft og følelse” på Århus Teater, hvor hun i 2014 var med som Lille Cosette i ”Les Misérables”. Maria har også været med i ”Matador” på Vilhelmsborg Festspil, så hun kender betingelserne, når teatret rykker ud under åben himmel.

Siden Maria var fire år, har hun gået til dans, og hun har sunget i kor siden 0. klasse. Drømmen om at spille Annie har hun haft, siden hun hørte og så den første gang på film. Så selv om hun bor i Århus, var hendes forældre helt med på, at hun skulle søge, da Palsgaard Sommerspil kaldte til audition:

”Heldigvis bakker de mig 100 procent op og er klar til at køre herned rigtig mange gange. Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang”, sagde Maria, da hun var på Palsgaard for at blive fotograferet som Annie til brug for plakater, annoncer og så videre.

Veninder fra nærområdet

Når prøverne går i gang til april, får hun følgeskab af seks veninder på det børnehjem i New York, hvor hun er vokset op. De kommer alle fra Palsgaard Sommerspils nærområde, for de spilles af Frigga Bruun Fanø, Sattrup, Kristina Marie Meinert Pedersen, Horsens, Sofia Lykke Mortensen, Juelsminde, Anna Ruben Johansen, Hedensted, Silje Bay Kronow, Gedved, og Rachel Lara Panaguiton, Egebjerg.

”Et meget stærkt hold”, vurderer instruktør Jens Frausing, som sammen med resten af den kreative ledelse er tilfreds med resultatet af audition:

”Også til voksenrollerne havde vi særdeles gode ansøgere, og vores ensemble er alsidigt sammensat. Vi er helt sikre på, at vi har alt, hvad vi skal bruge, til at skabe en flot forestilling”, smiler instruktøren.

Kendte Palsgaard-ansigter

Der er kendte Palsgaard-ansigter blandt de voksne medvirkende, f. eks. Jon Neergaard Kobberøe som milliardæren Oliver Warbucks, Carina Hartmann Olsen som den fordrukne og tyranniske børnehjemsforstander Miss Hannigan, og Svend Pedersen som den amerikanske præsident Franklin D. Roosevelt. Børnehjemforstanderens skurk af en bror, Rooster Hannigan, spilles af Mathias Myrthue Justesen, hans veninde Lily af Anna Skjærlund Grønnebæk, og i rollen som Warbucks husfaktotum Grace ses Louise Rømhild.

I øvrigt er billetsalget i gang, og flere end 500 billetter er solgt. Der er nemlig rabat, hvis man køber billetten inden nytår.

Læs mere om alle navnene her.