Sommerspil-koncert med minder, smagsprøver og afsløring

Annie (Maria Brøchner) sang ”Der kommer en dag i morgen”, da Palsgaard Sommerspil leverede en alsidig musical-koncert på Horsens Ny Teater. Musical-klassikeren ”Annie” har premiere på Danmarks Smukkeste Friluftsscene torsdag den 27. juli.
Miss Hannigan (Carina Hartmann Olsen) fortæller, hvad hun mener om de ”små, små piger” på børnehjemmet, hvor historien om ”Annie” begynder. Pigernes respekt for autoriteten kan ligge på et meget lille sted – her July (Rachel Lara Panaguiton) og Pepper (Anna Ruben Johansen).

        

Første afdeling bød på nostalgiske genhør fra en række klassikere fra 45 operette og musical-år i Palsgaard Slotspark plus et kig ind i fremtiden, da Palsgaard Sommerspil gentog sidste års succes med en musical-koncert på Horsens Ny Teater.

Efter genhør med en række højdepunkter fra tidligere forestillinger fulgte nemlig to numre fra ”Hairspray”, som bliver 2018-forestillingen på Danmarks Smukkeste Friluftsscene i Palsgaard Slotspark.

”Hairspray” byder på en del af ”de mange rapfodede dansenumre, der holder 1960’ernes mange skøre dansediller ud i strakte arme og ben”, som Berlingske Tidende skrev i sin anmeldelse, da ”Hairspray” blev spillet i Tivoli i København i 2016. De muntre musicaltoner i forestillingen er inspireret af 1960’ernes tyggegummipop og dreng-møder-pige-ballader med solid tilsætning af gospel, soul og rhytm&blues. I amerikansk teenage-ånd, men selvfølgelig med et Palsgaard-twist.

Men inden da er der blandt mange andre syv livlige piger, en fordrukken børnehjemsforstanderinde og hendes skurk af en bror samt en varmhjertet milliardær på programmet, når Palsgaard Sommerspil opfører ”Annie” fra 27. juli til 6. august. Knap 3000 har allerede købt billetter til forestillingen, som 250 koncertgængere fik smagsprøver på lørdag aften i Horsens Ny Teater. Anden afdeling bestod nemlig af en række numre fra årets musical – naturligvis også Annies version af klassikeren ”Der kommer en dag i morgen”.

Billetter til ”Annie” kan købes via palsgaardsommerspil.dk og på billetlugen.dk – det samme kan i øvrigt allerede nu billetter til ”Hairspray”