Normalt er det den idylliske Palsgaard Slotspark, der danner rammen om musicaludfoldelserne. Men 26. maj siger Palsgaard Sommerspil “Kom Indenfor”, når de slår dørene op til musicalkoncert på Horsens Ny Teater.

Publikum behøver ikke at vente helt til sommer med at opleve de dygtige folk fra Palsgaard Sommerspil. For tredje år i træk afholder sommerspillet nemlig “Kom Indenfor” på Horsens Ny Teater. En musicalkoncert, hvor gamle kendinge som nye ansigter får lov til at vise, hvad de kan.

– Vi har så stor en talentmasse i år, og den vil vi gerne vise publikum. Jeg tror, det bliver en rigtig dejlig aften, siger Jens Frausing, der er instruktør.

Udover musik fra årets forestilling, ‘Hairspray’, vil der være højdepunkter fra forskellige musicals. Som noget helt nyt er det i år desuden muligt for publikum selv at ønske, hvilke sange de vil høre til koncerten.

– En del af koncerten bliver en slags ønskekoncert, hvor publikum kan være med til at bestemme, hvilke sange vi skal synge. Det er noget nyt, og vi håber, at publikum vil tage godt i mod det, siger Jens Frausing.

Hvis man vil ønske en sang til koncerten, kan man gøre det ved at skrive sit ønske med en kort begrundelse på Palsgaard Sommerspils facebookside. Det valgte ønske belønnes med to billetter til ‘Hairspray’, som har premiere 26. juli.

Koncerten afholdes på Horsens Ny Teater 26. maj kl. 19:30, og billetter kan købes i billetsalget på Horsens Ny Teater eller på www.hnt.dk