Troldmanden fra Oz kommer til Palsgaard Sommerspil i 2020

I 2020 opfører Palsgaard Sommerspil den verdensberømte musical Troldmanden fra OZ, originalt kendt som The Wizard of Oz.

Det er en fortryllende musical for hele familien, og har man ikke hørt om selve musicalen, så har man uden tvivl hørt et eller flere af musiknumrene fra den – blandt andet det kendte musiknummer Somewhere Over the Rainbow, eller måske Follow the Yellow Brick Road.

Bag ved regnbuens fortryllende farver findes stedet, hvor intet er, som det plejer at være. Tag med på en eventyrlig rejse til det magiske land Oz, og kom og oplev et fortryllende, musikalsk og eventyrligt univers.

Den unge Dorothy længes væk hjemmefra og drømmer om en verden langt fra det kedelige liv på gården i Kansas. På magisk vis ledes hun til det fortryllede land Oz, hvor intet ligner og er, som hun kender det, men Dorothy indser hurtigt, at ”ude er godt, men hjemme bedst”, så hun vil allerhelst bare hjem igen.

På sin rejse møder hun Fugleskræmslet, der mangler hjerne, Løven, der mangler mod, og Tinmanden, der mangler hjerte. De fire venner drager afsted mod Smaragdbyen for at finde Troldmanden, der kan opfylde deres ønsker og give dem deres manglende egenskaber. Men rejsen dertil bliver ikke nem, for onde kræfter er på spil…

Troldmanden fra Oz har premiere på Gudrun Schous friluftsscene den 30. august 2020, og spiller til og med den 9. august 2020.

Palsgaard Sommerspil glæder sig til, i 2020, at byde jer indenfor til Troldmanden fra Oz, i Palsgaard Slotspark.