Fra børnehjem til plejecenter

 

Alle de medvirkende foran deres publikum – begge parter havde en fin eftermiddag på Plejecenter Birkelund.

Palsgaard Sommerspil tog på Birkelund

”Smil”, opfordrer radiovært Bert Healy og hans Boylan Sisters – og Annie og hendes veninder lytter med og følger opfordringen. Det samme gjorde tilskuerne på Plejecenter Birkelund.

Annie og hendes seks veninder tog i onsdags turen fra  børnehjemmet i 1930’ernes New York til Plejecenter Birkelund i Juelsminde Med sig havde de forstanderen på børnehjemmet Miss Hannigan, hendes skurkagtige bror Rooster, som havde taget sin kæreste Lili med, samt milliardæren Oliver Warbucks, som både giver Annie et nyt hjem og udlover en stor dusør til den, der kan finde Annies forældre.

Det blev til 40 minutters underholdning for beboerne på plejecentret, der kiggede og lyttede sammen med nogle af dem, der kommer på daghjemmet, og en halv snes ældre, som blot kommer på besøg, når der sker noget på Birkelund. For mange af tilskuernes vedkommende var det langtfra første gang, de stiftede bekendtskab med Palsgaard Sommerspil.

”Jeg har da set flere af jer i parken før, og I er naturligvis velkomne også i år”, pointerede formanden for Palsgaard Sommerspil Karin Misser, der præsenterede de medvirkende i musicalen ”Annie”, som opføres på Danmarks Smukkeste Friluftsscene fra 27. juli til 6. august.

Men fordi ikke alle har mulighed for at komme til Palsgaard Slotspark og opleve en forestilling på et par timer, havde aktivitetsmedarbejder Gitte Knudsen ringet og spurgt, om ikke sommerspillet kunne komme til Birkelund.

”Vi er glade for, at I sagde ja. Det blev en rigtig fin oplevelse”, sagde Gitte Knudsen, der måtte beklage, at kaffen var drukket før forestillingen, da Annie og hendes veninder spurgte, om de ikke måtte drikke kaffe sammen med beboerne.

I stedet fik de syv børnehjemspiger fra 30’ernes New York en lille rundvisning på plejecentret, inden de skulle i slotsparken for at øve videre, så alt er klar til premieren 27. juli.

Se mere på palsgaardsommerspil.dk